wo 24 jun. | Proef van een digitaal BlauwKonijn®

Proef van een digitaal BlauwKonijn®

Digitaal is het nieuwe normaal en daar zijn we helemaal klaar voor! Op geheel eigen-wijze hebben we nu ook een aantal digitale interactieve oplossingen voor jullie klaar gestoomd om het maximale uit je team te halen.
Registratie is afgesloten
Proef van een digitaal BlauwKonijn®

Waar en wanneer?

24 jun. 2020 12:00 – 13:00
Proef van een digitaal BlauwKonijn®

Wat moet je weten?

Digitaal is het nieuwe normaal en daar zijn we helemaal klaar voor!

Op geheel eigen-wijze hebben we nu ook een aantal digitale interactieve oplossingen voor jullie klaar gestoomd om het maximale uit je team te halen.   Wij zijn overtuigd dat als een sterk team samenwerken (op afstand) nu meer dan ooit het verschil zal maken. Daarom ontwikkelden we ook programmas digitaal om je team te prikkelen en te ontwikkelen.

Onze aanpak is zoals steeds erg hands-on en op maat.  We geven je de gelegenheid om te proeven wat dat concreet betekent.

Jij daagt ons uit met waar jouw team tegenaan loopt en samen met maximaal 15 andere personen, denken we mee over hoe je de sterktes van ieder teamlid kan inzetten, de teamdynamiek kan versterken of constructief met de nieuwe manier van werken kan omgaan.

Bedenk jij hier en nu een vraag die je over jouw team wil stellen, schrijf je dan nu snel in.

Maak kennis met 2 eigenzinnige complementaire coaches met een gevulde business rugzak en onze interactieve digitale aanpak.

Schrijf je in!
Prijs
Aantal
Totaal
  • Proef van BlauwKonijn Digitaal
    €0
    €0
    0
    €0
Totaal€0

Deel met je vrienden!